本页主题: 睇下您有幾屎忽,要誠實答啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名小卒
级别: 普通人

多谢发贴的人[1693]

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊!

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊. ]nEZ Q+F  
v@8 =u4  
start. WrS|$: 0  
quvdm68  
#1試過隨街亂拋垃圾>yes>2 7i,Z c]  
          >no>6 `9+>2*k  
;T6x$e  
#2會抄別人功課,甚至叫別人幫自己做功課>yes>3 pX nY=  
                    >no>7 .Y?/J,Ch  
AxXFzMW  
#3憤怒時會說粗話罵人,甚至不憤怒也會>yes>4 UX9r_U5)  
                   >no>8 s /? &H-  
 3e<FlH{  
#4認為排隊打尖沒什麼大不了,反正很多人也是這樣>yes>5 L;n 2,b  
                        >no>9 H| uvcvf  
z&"-%l.b@}  
#5借了朋友錢通常要人家催才記得還,甚至不還>yes>a P [.BK  
                      >no>b -\.'WZo`  
XuQ7nlbnq  
#6和朋友出街多數是別人等你>yes>7 E27N1J+1  
              >no>10 6+:Tv2  
T%%+v#+  
#7見朋友手拿很重的東西,你會主動幫忙>yes>11 `@Q%}J  
                   >no>8 rY 0kzD/  
q=M\#MlL0'  
#8去快餐店會拿很多紙巾或醬料,但多數用不完>yes>9 i&r56m<  
                      >no>12 NbD"O8dL~E  
t5%\`Yo?  
#9曾在公物寫上”xxx到此一遊”或其他字句>yes>b 1-Fz#v7p  
                     >no>c 31w9$H N  
0]F'k8yLN  
#10有點看不起比自己笨/醜的人>yes>9 q;))3aQe  
                >no>11 V7zF5=w  
x<0-'EF/S  
#11常拿別人開玩笑,認為無傷大雅>yes>12 )-_NtMr~`!  
                 >no>d  M>mk=-l  
1I? D$I>CV  
#12試過在車上讓座>yes>d FN#6pM']|  
          >no>c Jl"),;Od  
,1\nd{  
k~(j   
=sqh PS<>  
AC=/BU3<yc  
9I a4PPEH1  
Wdt 9k.hzN  
}`oe < |  
#a 屎忽程度:90%以上. (l28,\Bel  
  恭喜!你呢個人絕對可以用屎忽精黎形容! %SRUHx[D  
  又冇公德心,對朋友又差,又經常得罪人,又冇責任感‥ lWv3c!E`  
  建議你檢討下自己,搞到神憎鬼厭,無謂啦。 ~ caKzq  
$c-h'o  
#b 屎忽程度:65% RLypWjMx$  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! "t<$ {  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 U/ncD F%C  
?|8QL9Q"|  
#c 屎忽程度:40% _}X_^taTZS  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! >K{/Jx&  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 iOB]72dh  
73$^y)AvY  
#d 屎忽程度:20%以下. H61 ,pr>  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 m6a q_u {W  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀
顶端 Posted: 2007-05-15 16:09 | [楼 主]
劲仔
懒的不是人
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[358]

#d 屎忽程度:20%以下. Ybp';8V  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 <4RP:2#  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 fT0+i nRG  
2SJ|$VsLaE  
其实我系个好人黎噶……
顶端 Posted: 2007-05-15 16:21 | 1 楼
melonli
没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

#d 屎忽程度:20%以下. qV:TuR-|w  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 ?;ovh nY)  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 (dQsR sA  
好采则!
顶端 Posted: 2007-05-15 16:33 | 2 楼
级别: 圣人

多谢发贴的人[547]

#c 屎忽程度:40%,都幾正常! [Q:mLc  
   ^8{:RiN6e~  

顶端 Posted: 2007-05-15 20:45 | 3 楼
superlady
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. s#%P9A  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 0)E`6s#M  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 <S(`e/#[  
哈哈....岩拉
顶端 Posted: 2007-05-16 09:25 | 4 楼
speed_hz
醫 神
级别: 强人

多谢发贴的人[226]

哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 @Xl/<S&  
顶端 Posted: 2007-05-16 09:28 | 5 楼
miumasakei

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. *k<{nj@y  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 GcCMCR3  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 (sL!nRw  
yeah~~~~~
顶端 Posted: 2007-05-18 18:02 | 6 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

c 屎忽程度:40% +nm?+ F  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! *|^}=ioj*  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 ^>t qg^  
boWaH}?0'  
~pve;(e=  
...........

.....................
顶端 Posted: 2007-05-18 18:51 | 7 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

#d 屎忽程度:20%以下. $hE,BeQ  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 4Up \_  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 @o4n!Ip2x/  
z2DjYTm[~  
g*[DyIm  
为什么我的指数全是那么高的呀???? $5S/~8g(  
{3R?<ET]mt  
3*;S%1C^  
我真的有测试的呀,等一会娃娃以为我不老实呀!
顶端 Posted: 2007-05-18 23:15 | 8 楼
smc2

多谢发贴的人[31]

#b 屎忽程度:65% ``9`Xq  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! ,~^BoH}  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 [|E|(@J  
有冇搞错..
顶端 Posted: 2007-05-18 23:23 | 9 楼
我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

#c 屎忽程度:40% f )K(la^'  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! /\C5`>x  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-18 23:36 | 10 楼
川岛魔术代
级别: 圣人

多谢发贴的人[270]

#d 屎忽程度:20%以下. |uRZT3bGyj  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 =V(|3?N  
顶端 Posted: 2007-05-19 09:40 | 11 楼
mirror1985
纯情的男仔最痛
级别: 普通人

多谢发贴的人[354]

#d 屎忽程度:20%以下. U9:w^t[Pp  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 lhRo+X#G  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 u/g4s (a  
dB%q`7O  
乜个个都系呢个答案 wdzZ41y1  
坚唔坚的
顶端 Posted: 2007-05-19 09:50 | 12 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

#c 屎忽程度:40% xHo iu$i6  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! Q@"mL  
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-05-19 10:05 | 13 楼
saint文少
BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

#c 屎忽程度:40% r"uOf;m  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! ?.%'[n>P  
顶端 Posted: 2007-05-19 11:18 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷