本页主题: ★∮ 別人眼中的12星座女生 ∮★ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

您还没有设置个性签名
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4788]

★∮ 別人眼中的12星座女生 ∮★

★白羊座女生: Y{p *$  
\ 2".Kb@=  
妳在群眾中屬於較為突出的一個,容易畀人留下好深刻的印象;不過因為妳的個性鮮明,難免會畀男仔一種唔係咁好相處的感覺,要多多留意這個缺點呀! _B W$?:)9  
W:EXL@  
gB~SCl54  
88G[ XkL$2  
.!9]I'9M  
2'pxA:  
Ho"FB|e  
★金牛座女生: c[",WB<9  
)k7`!@ID  
妳穩重大方,賢良淑德,係個典型好老婆;不過相對起同齡嘅女仔就有d悶同無聊,妳過份認真啦!要令自己變得有趣d,否則較難突圍喎! & 6}vvgz  
3:=XU9p)x  
*]Vx=7 D  
$X\BO&   
6xBP72L;%"  
X.UIFcK^  
d3n TJX  
★雙子座女生: rp1 u   
'`3-X];p  
雙子座為人活潑鬼馬,這個就係妳嘅本錢,對男仔來說同妳一齊大部分時間都會好開心,不過有時妳太過神經質同火爆脾氣都幾難頂,要收歛一下喎! 8Q6il-  
GXHk{G@TS  
pr;L~$JW  
<F=j6U7   
q5OW1%  
PK+][.6H  
E+7S:B  
★巨蟹座女生: T>?sPq  
J-\b?R a  
無論在男仔眼中定係女仔眼中,妳都係溫柔嫺淑,而且十分識得照顧其他人,大家都好鍾意同妳玩,只係要注意控制一下有時唔覺意流露的「師奶」感。 7rhpIP2n  
IndN R:"g  
Rj E,Wn  
>StvP=our  
wkd591d*  
Js=|r;'  
,:L}S03k  
★獅子座女生: SH`"o  
{s`1+6_&Vz  
閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦! ".w*_1G7U  
LI nN-b#  
sO(Kpo9jq  
F;~ #\ X  
Y<0f1N  
*~:@xMa  
wT.V3G  
★處女座女生: Tzk8y 7$[  
~ Q]B}qdm  
雖然話處女座出名唔易相處,但認真的態度對男仔又有一定的吸引力,不過一旦相處耐,妳d囉嗦同挑剔實在又好煩人!呢種態度會嚇走男仔,適可而止啊! -rH3rKtf~  
WO}JIExy  
uF^+}Y ZT  
kbMIMZC/G  
(bT\HW%m  
>ueJ+sgH  
+Oyt   
★天秤座女生: Pq_Il9  
;V%lFP3#  
外表標緻嬌滴滴令妳在情場上勝人一籌,男仔對妳容易一見鍾情,不過妳成日對愛情曖昧的態度又令到d男仔覺得你朝三暮四,對人要堅決d呀! :+R ||q i  
a7d78 2~  
.upcUS8  
{) .=G  
J'7){C"G$  
' !_44  
WV&BZ:H  
★天蠍座女生: L50`,,WF  
FS@SC`~(  
用情專一、身材惹火係你受男性歡迎的原因,不過就需要改變一下鍾意收收埋埋嘅性格,妳要明白唔講人家未必意會得到啊! + S%+Ku  
H} }t ) H  
Cu|n?Uk  
{fGi:b\[ 8  
h1Q7(8=Eg  
".@SQgyb0  
}7C{:H2d  
★人馬座女生: z2 dM*NMK  
UW>~C  
自由奔放兼風趣幽默係妳嘅必殺技,在男仔心目中就好似女神一樣,但要留意係妳們嘅性格有時未免太霸道同自私,學習關懷下別人啦! zBoU;d%p>  
>c1mwZS ;  
n" MFC  
F]ALZxwkz  
5w1=j\oq  
~XZ1,2jA/  
rgP$\xn-  
★山羊座女生: _zpn+XVdQ  
\ _i`=dx  
妳有野心同理想,為目標而努力,雖然在感情上妳亦能發揮呢種推動力,但唔溫柔兼太強悍又死板成日幫妳趕客,唔好急進,要用耐力取勝。 [&zP$i&  
rzO:9# d  
@*c+`5)_  
D<rjxP  
h]D=v B  
(Bmjz*%M  
 !c*^:0  
★水瓶座女生: a.Mp1W  
Cw+ (,1  
通情達理同善解人意係妳嘅籌碼,在男仔眼中亦都十分吸引,但係就略嫌妳太過獨立自主,而且永遠唔詐嬌,妳係最容易被第三者介入的星座! o?%x!m>  
W"2\vo)  
nrf%/L  
r] ]Ke_s!  
opIcSm&  
6}|vfw  
hwXp=not(  
★雙魚座女生: f?{Y<M~]  
F.\]Hqq  
在男仔眼中妳小鳥依人、惹人憐愛,一旦談戀愛妳會全情投入,不過要留意係當一識得耐,在男仔眼中妳又變得冇咩性格可言!
顶端 Posted: 2007-05-15 01:05 | [楼 主]
SOSI
级别: 普通人

多谢发贴的人[31]

我獅子座架..我承认我系几霸道.. UjfB+=7I{L  
大部分男仔都會畀妳吸引住...我吾同意..
顶端 Posted: 2007-05-15 01:23 | 1 楼
kenciwen
↓最愛我的YA
级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

★獅子座女生: kP|!!N  
;Joo!CXHO  
閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦
明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
顶端 Posted: 2007-05-15 15:35 | 2 楼
melonli
没西的瓜
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Quote:
引用第2楼kenciwen2007-05-15 15:35发表的: LQS*/s0  
★獅子座女生: _l  Jj6=  
 &wj Ob  
閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦
y3xP~]n  
原来靓女你系狮子座的!
顶端 Posted: 2007-05-15 15:40 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷

Total 0.007685(s) query 6, Time now is:10-03 12:32, Gzip enabled 粤ICP备06028238号