本页主题: ★∮ 別人眼中的12星座女生 ∮★ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

您还没有设置个性签名
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4788]

★∮ 別人眼中的12星座女生 ∮★

★白羊座女生: b_F1?:#  
|"9&F  
妳在群眾中屬於較為突出的一個,容易畀人留下好深刻的印象;不過因為妳的個性鮮明,難免會畀男仔一種唔係咁好相處的感覺,要多多留意這個缺點呀! !nkIXgWz  
e_Hpai<b  
tmS2%1o  
G-9i   
96 ~y\X@x  
LJPJENtFIs  
"z Y~*3d  
★金牛座女生: ]R)wBug  
ZwsQ}5  
妳穩重大方,賢良淑德,係個典型好老婆;不過相對起同齡嘅女仔就有d悶同無聊,妳過份認真啦!要令自己變得有趣d,否則較難突圍喎! `9[n5-t  
W7uX   
F<p`)?  
`dV2\ ^*A  
;y\/7E  
J?J4<l9  
vi^YtA  
★雙子座女生: 4y3c=L No  
5?`4qSUz  
雙子座為人活潑鬼馬,這個就係妳嘅本錢,對男仔來說同妳一齊大部分時間都會好開心,不過有時妳太過神經質同火爆脾氣都幾難頂,要收歛一下喎! V{oFig 6  
+`Q]p" G  
fTPm Fb  
.lb]Xa*n  
o"X..m<  
q1u$Sm  
`K+% /|!  
★巨蟹座女生: %8u9:Cl):  
lmHQ"z 3G  
無論在男仔眼中定係女仔眼中,妳都係溫柔嫺淑,而且十分識得照顧其他人,大家都好鍾意同妳玩,只係要注意控制一下有時唔覺意流露的「師奶」感。 }WFI /W'  
P!f0&W  
O DN_i  
0 `7y Pq*  
ck0%H#BYY  
M| Gl&   
J i@q7qkC  
★獅子座女生:  ;303fS  
bR"4:b>K  
閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦! Z ;rM@x  
Nm&'&L%Ch  
}[z7V  
Xykoq"dbb  
PUO7Z2  
"Y:> ^F;  
~ 2Hw\fx  
★處女座女生: ui)mYR[8X  
)=}qAVO8  
雖然話處女座出名唔易相處,但認真的態度對男仔又有一定的吸引力,不過一旦相處耐,妳d囉嗦同挑剔實在又好煩人!呢種態度會嚇走男仔,適可而止啊! Bq)dqLwk  
Rq+7&%dy  
HRE?uBkjf  
7P3/Ky@6  
SW}Rkr\e  
3AdYZ7J  
o?/H<k\5  
★天秤座女生: F5:xrcyC  
g$e|y#Ic$  
外表標緻嬌滴滴令妳在情場上勝人一籌,男仔對妳容易一見鍾情,不過妳成日對愛情曖昧的態度又令到d男仔覺得你朝三暮四,對人要堅決d呀! 6BA$v-VVU  
\Db`RvEmR  
@Hp%4$=  
8%;Wyqdf]  
C;:=r:bth  
e?;c9]XO,o  
D`G;C  
★天蠍座女生: a_+3, fP  
+p>h` fc  
用情專一、身材惹火係你受男性歡迎的原因,不過就需要改變一下鍾意收收埋埋嘅性格,妳要明白唔講人家未必意會得到啊! _/Ve~( "  
3HuocwWbz  
1qAE)8ie  
IfB .2e`  
%pxJ27Q  
^C~_}/cZ  
R%n*wGi_6b  
★人馬座女生: HTiLA%%6  
+`"Tn`O  
自由奔放兼風趣幽默係妳嘅必殺技,在男仔心目中就好似女神一樣,但要留意係妳們嘅性格有時未免太霸道同自私,學習關懷下別人啦! ]SAY\;,_  
zx8@4?bK  
NGi)Lh|  
nl(GoX$vRQ  
Q hRz57'  
{ly<%Q7j  
M __S)  
★山羊座女生: <L8FI78[*  
`"ks0@^U  
妳有野心同理想,為目標而努力,雖然在感情上妳亦能發揮呢種推動力,但唔溫柔兼太強悍又死板成日幫妳趕客,唔好急進,要用耐力取勝。 ;lE=7[UJ3X  
7wWx8  
TT(R<hL  
)skpf%g  
3r[F1z2B  
a(yWIgD\\  
o` QH8  
★水瓶座女生: <<cezSm  
onmkg}&_  
通情達理同善解人意係妳嘅籌碼,在男仔眼中亦都十分吸引,但係就略嫌妳太過獨立自主,而且永遠唔詐嬌,妳係最容易被第三者介入的星座! pL F,rOb  
/0k'w%V{n  
Sx~mc_ekY  
%e25Z .Se$  
+<@1)qZ(E  
JT<JS6vw#  
8*?H~q~  
★雙魚座女生: dEMv9"`*!  
;s$4/b/~  
在男仔眼中妳小鳥依人、惹人憐愛,一旦談戀愛妳會全情投入,不過要留意係當一識得耐,在男仔眼中妳又變得冇咩性格可言!
顶端 Posted: 2007-05-15 01:05 | [楼 主]
SOSI
级别: 普通人

多谢发贴的人[31]

我獅子座架..我承认我系几霸道.. u VUrg;>  
大部分男仔都會畀妳吸引住...我吾同意..
顶端 Posted: 2007-05-15 01:23 | 1 楼
kenciwen
↓最愛我的YA
级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

★獅子座女生: W3MH8z   
m Le 70 U  
閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦
明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
顶端 Posted: 2007-05-15 15:35 | 2 楼
melonli
没西的瓜
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Quote:
引用第2楼kenciwen2007-05-15 15:35发表的: SR/ "{\C  
★獅子座女生: eoiC.$~\  
DK%@ [D  
閃爍耀眼係妳嘅優勢,大部分男仔都會畀妳吸引住,但要知道妳的目中無人同霸道實在好得人驚,在適當時間收歛下啦
DeN$YE#*  
原来靓女你系狮子座的!
顶端 Posted: 2007-05-15 15:40 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷

Total 0.010907(s) query 8, Time now is:10-03 12:38, Gzip enabled 粤ICP备06028238号