本页主题: 什麼星座用钱最多 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ψ山村老师ζφ
ω麦田农夫δΘ
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[49545]

什麼星座用钱最多

什麼星座用钱最多 3F GbQ_  
ON:LPf>"-  
8yY"x ['  
第一位:双鱼座 ; :v]NZtc  
通常浪漫都系用钱包装,以双鱼人一向浪漫又唔化的性格, $ iX^p4v  
你话点会唔系最无钱剩?最惨还是他们是完美主义派, j:3A;r\  
甚麼都要靚,甚麼都最精彩,就算贴钱给公司都会势死奉陪, _Cu[s?,kS  
讲多次,你话点会有钱剩? R1]v}f_I"  
_bN) )9 3  
第二位:双子座  Bq~AU#  
一向有先知先觉,永远都想成為潮流尖端的他, p=:7 atE  
讲到尾无钱使都全因為要追上潮流,呢头买完件衫, SIKk|I)  
那边便要买条像样裤来玩个绝衬,你话搵几多先够你扮明星扮大佬? d)`nxnbMeM  
好自為之! i n[n A a  
Se !gs>  
第三位:人马座 cRs{=RGc  
你咁天空海阔任开朗,又钟意自由自在,最好就系有咁多洗咁多, =YS!soO  
最多洗完又再搵,有何关系?有时人马人都几好逸待劳, Y9z:xE  
唔系好愿去搵钱,总系觉得天生天养咪几开心!几开心!无钱用, VZU Zngw  
反而佢掉番转问你,我又咩问题先? rU/-Wq`B  
qkIA,Kgy  
第四位:狮子座 ek Y?  
狮子人唔使问,钱一定洗于买名牌,买靚衫, jEC'l]l  
买好多令自己变得好似好高贵的物件上!他们靠的心态是: pkrl@ jv >  
你吹呀!我搵到呀!系咯,你巴闭!但其实都属于一种病态! k+W  
愈唔开心你就愈使钱,唔知你自己觉唔觉呢?  u!=]zW%  
6Y0/i,d*  
第五位:白羊座 &xPOp$Sx~  
都几奇怪,你话白羊大使咩?你又会见到佢在开仓日到抢卖平价货。 f 3nnXE"  
你话佢Cheap咩?佢又会在名店买个靚手袋玩下,咁即系点? O[i2A (  
即系小便宜佢好有兴趣,但可以威俾人睇的货色佢又一定要有份, J>,'P^  
有无钱剩,说到尾都是洗了出去,你话呢? N[|by}@n  
TMnT#ypf<5  
第六位:天蝎座 avYh\xZ  
天蝎人有无穷的慾望,令到佢不停咁搵钱, T>AI 0R3  
因為咁他们先会认為自己叻,又亦都因為咁, f~n' Ki+'  
搞到自己好易迷失,尤其是好钟意搏命的心态, z/ c'Z#w%  
令到他们一生都会好大起大落!一句讲晒,搵埋都唔够蚀! 2dp*>F0L  
@LwVmR |{  
第七位:天秤座 hr/xpQW  
天秤座的钱,好多时都会同体重成反比,即系当佢愈肥, rRF+\cP?.  
佢就愈无钱,鬼咩!所有钱都用来跟朋友吃喝玩乐,你话边有钱剩! DYy@t^sC  
学人投资,又三心两意!别人叫佢买,佢又要諗,其他人离场, ND)M3qp2(  
佢又慢人三拍,你话唔死有鬼! S4@117z5  
=CD :.FG.  
第八位:水瓶座 $S"zxEJJ Y  
财来财去都几能形容水瓶人的心态,你会发现无论你点储钱都好, LN,$P  
最后都会将所有买尽心头好!然后又无晒!之后又好快储到, tA;ZW2$#  
又好快洗完!不过你个心态又好瀟洒--做咩事喎,死后又带不走, f4@#pnJ3po  
这样的想法,没话说,好正呀! #=)?s 8T  
YQfZiz}Fv  
第九位:山羊座 /_ hfjCE  
工作绝对努力的山羊人,一分耕耘一分收穫!既然钱咁难搵, YV2pERl  
你话佢点会大使?仲有佢好识投资,视投资為一种艺术, .q'FSEkMJ  
嬴钱唔只嬴个一蚊一毫,最重要嬴技术! 9v5.4a}  
-Y!=Iw 4  
第十位:处女座 b{yH4)O  
缺乏安全感的人通常都会好為自己打算,处女人绝对系例子! N8/Au= De_  
又精打细算又有计划,我的钱是我的钱,你的钱都是我的钱,  Hsux>+Q  
所以同处女人交手,小心為上!不话话时话,佢真系好识投资! <7R kM  
閒时可以叫佢俾俾意见! `gA5P %  
0z q\ j  
第十一位:巨蟹座 CM@"lV_  
巨蟹人很喜欢收藏,好多秘密,引申成為有很多收藏了的钱, ;Kq<',u~  
俗称「私己钱」,可想而知,点会无钱?他们做事谨慎,佢又几多? lzQ&)7`  
对唔住,几熟都不会向你透露!至于借钱,如果你同佢熟, @/ovdf{  
佢又会借俾你喎,好正! =^".{h'-  
M\$<g  
第十二位:金牛座 I{X@<o}  
精打细算系金牛人的标誌,不过金牛人立场好坚定, w-q=.RSTn=  
只会用最安全最稳阵的方法去赚钱,好似定期存款、买基金, [))2u:tbS\  
风险多一点的,他都不敢放肆,进取型绝对不是他,但储钱绝对一流! M#22Zfxq   
有佢在身旁,肯定好放心!
你说再见情人
错过你一切已不再重要

顶端 Posted: 2008-08-19 13:55 | [楼 主]
cyrilfans
重返蓝调
级别: 圣人

多谢发贴的人[992]

晕,偶系双鱼座!
大家互相THX给偶啦,知恩定报!
顶端 Posted: 2008-08-19 14:14 | 1 楼
蜡头小星
脑笋未生嘪
级别: 普通人

多谢发贴的人[68]

双子座
顶端 Posted: 2008-08-19 14:54 | 2 楼
ψ山村老师ζφ
ω麦田农夫δΘ
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[49545]

我都系---双子座
你说再见情人
错过你一切已不再重要

顶端 Posted: 2008-08-19 19:04 | 3 楼
ken860713
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

巨蟹座 $z jdCg<  
讲得好岩!5会乱使钱,使钱都要有意义甘使
顶端 Posted: 2008-08-19 19:12 | 4 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷

Total 0.050604(s) query 8, Time now is:09-30 22:28, Gzip enabled 粤ICP备06028238号