本页主题: 你是否懂得把握戀愛機會? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

fewyong
快乐人
级别: 圣人

多谢发贴的人[681]

你是否懂得把握戀愛機會?

1.以下哪一件事,你會比較有勇氣去做? S8*VjG?T\  
A.向心上人示愛 ( 1分 )   `*cT79  
B.同相處唔到嘅情人提出分手 ( 5分 ) s\i=-`  
eZ5UR014  
2.當你同時鍾意咗兩個人,你會點做? aehGT|  
A.同時向兩人發動追求攻勢 ( 5分 ) A"x1MjuqLM  
B.先揀一個,集中火力 ( 1分 ) lc>)7UF  
q$z#+2u  
3.同心上人一齊食Tea,你會坐係乜嘢位置? mA}-hR%  
A.坐係佢隔離 ( 5分 ) #mlTN3   
B.坐係佢對面 ( 1分 ) [/hS5TG|7  
u +q}9  
4.你想同心上人係街度扮邂逅,咁你會點實行? NsJt=~  
A.走去街上或係走廊等佢 ( 1分 ) ]y3V ^W#  
B.著得鬼死咁靚,吸引佢自己走過來 ( 5分 ) +N5#EpW  
3p{N7/z(  
5.當你識咗一個異性朋友,你會首先想知道佢邊一樣嘢? Zs<}{`-  
A.血型同生日 ( 1分 ) EbSH)aR  
B.有冇情人 ( 5分 ) $3S6{"   
xy>wA  
6.如果你同心上人交換咗電話,你會... s|Ls  
A.同日即刻打番電話俾佢 ( 5分 ) c|3%0=,`  
B.等佢打電話來 ( 1分 ) ot]eaad  
[H;HrwM s)  
7.你認為第一次同心上人約會,最理想係用咩方法結束呢? sY+U$BYB>  
A.約定下次幾時見,然後講Bye   Bye! ( 1分 )  ,X(P/x{B  
B.咩嘢都唔需要講,Kiss! ( 5分 ) 5QB] 2c^  
4[a?. .X  
本部分内容设定了隐藏,需要回复后才能看到

顶端 Posted: 2007-12-23 21:35 | [楼 主]
yatingdyt
级别: 普通人

多谢发贴的人[40]

24分
顶端 Posted: 2007-12-23 21:58 | 1 楼
cing
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[25373]

18分啊

顶端 Posted: 2007-12-23 23:15 | 2 楼
cing
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[25373]

你最叻係唔使出幾多力,就可以達到目標。就算係冷若冰山嘅異性,你都有能力將之溶解,仲可能會得到一個令人羨慕嘅情人呢!

顶端 Posted: 2007-12-23 23:15 | 3 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

15啦.
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-12-24 10:23 | 4 楼
蜡头小星
脑笋未生嘪

多谢发贴的人[68]

23分蜡!
顶端 Posted: 2007-12-24 18:12 | 5 楼
良民9527
你不会孤单上路~

多谢发贴的人[203]

长江后浪推前浪,一代更比一代狼
顶端 Posted: 2007-12-24 18:21 | 6 楼
becky&tang
级别: *

多谢发贴的人[]

19分
顶端 Posted: 2007-12-24 18:22 | 广东省汕头市联通 7 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

6分...全場最低
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2007-12-24 18:44 | 8 楼
thorpe
级别: 新人

多谢发贴的人[25]

15wa!aaa!
顶端 Posted: 2007-12-24 20:21 | 9 楼
yotim
级别: 新人

多谢发贴的人[4]

看一看!!!!!!!!!!!!!!!!!!
顶端 Posted: 2007-12-24 23:52 | 10 楼
panliluo
o良少o
级别: 强人

多谢发贴的人[39]

19分!!
顶端 Posted: 2007-12-25 09:55 | 11 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷

Total 0.359758(s) query 9, Time now is:10-01 19:24, Gzip enabled 粤ICP备06028238号