本页主题: 白羊座O既朋友请注意!我地好吾受人欢迎!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

wincezhong
级别: 普通人

多谢发贴的人[109]

白羊座O既朋友请注意!我地好吾受人欢迎!!

今日无聊响论坛度睇做好多心理测试同星座。我发现写到白羊座D人一无是处。好似咩都吾好仲好讨厌甘!真坎坷!因为我都系白羊座O既!我都好多朋友架!!都好多人中意架!!我都有优点架!!
顶端 Posted: 2007-12-10 19:52 | [楼 主]
wincezhong
级别: 普通人

多谢发贴的人[109]

点解冇人帮手!!!
顶端 Posted: 2007-12-10 20:18 | 1 楼
?安格﹫絲゛
好耐冇見~
级别: 仙人

多谢发贴的人[2652]

我都唔太了解白羊嘅人.

`     我要响hk遇到你~
顶端 Posted: 2007-12-11 11:37 | 2 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

我唔係.
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-12-11 11:55 | 3 楼
yucci
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

呢家D星座同心理测验的准确性都参差不齐,好像有句话讲“算命佬随时厄你十年八年”,所以睇下就算,5好过分上心。自己要相信自己系无问题就OK. vz~QR i*  
nw)yK%`;M  
我都从来无听过话白羊座不受欢迎,白羊座属火象星座,属于热情外向,身边朋友都应该好多。 R cz;| h8  
其实受5受欢迎系睇自己同睇你结交左D咩朋友,好像有D人中意稳重的人,有D中意玩得既人。所以做好自己,选对朋友,先系最重要,5好勉强要每一个人接受你,中意你,有甘多时间念自己系一个群体里受5受欢迎,不而用多D时间去认识更多朋友,不断改进自己。
顶端 Posted: 2007-12-11 12:36 | 4 楼
jadejj
级别: 新人

多谢发贴的人[9]

我唔觉得唔受人欢迎呀,啱倾嘅就一齐,唔啱咪分啰,无乜所谓啦。
顶端 Posted: 2007-12-11 13:35 | 5 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷