本页主题: 十二星座氹人開心排名 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

?安格﹫絲゛
好耐冇見~
级别: 仙人

多谢发贴的人[2652]

十二星座氹人開心排名

第1名 雙子座 最叻講甜言蜜語,又多新款去氹人開心 DrI"YX  
^*s DJ #  
第2名 天秤座 最識搞浪漫氣氛去討好情人. 9 5bi W  
b-? wJSf|  
第3名 雙魚座 柔情似水是他逗人的拿手好戲. F.{{gpI  
< z':_,  
第4名 獅子座 會買名貴物品同安排好節目去逗情人. %+ln_lgD:  
]oT8H?%*Y  
第5名 人馬座 幽默,能令情人哈哈大笑 ;f;A "  
m=Mb'<  
第6名 金牛座 會用美食去逗對方高興 (LiS9|J!  
9mE6Cp.Wv  
第7名 白羊座 對情人幾慷慨,不過冇乜心思 ba5,?FVI~  
k;5$]^x  
第8名 水瓶座 雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜 .8o?`  
A]0A,A0  
第9名 天蠍座 雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心 9NF2a)&~  
 F/pq9  
第10名 巨蟹座 把感情埋在心,好少耍花招逗情人 <<好同意 ~~因為我都係 ')R+Z/hG.  
Cws;6i*=@  
第11名 處女座 好鬼含蓄,唔會做d咩去氹人 L hp  
uu7 ?,WT  
第12名 山羊座 悶蛋一名,唔識氹人開心

`     我要响hk遇到你~
顶端 Posted: 2007-09-12 11:02 | [楼 主]
?安格﹫絲゛
好耐冇見~
级别: 仙人

多谢发贴的人[2652]

第9名 天蠍座 雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心 H;<hmbN?d  
oSt-w{ !  
  但我成日都刻意甘氹人个喔.

`     我要响hk遇到你~
顶端 Posted: 2007-09-12 11:03 | 1 楼
vindytan
ㄗαч騰騰
级别: 强人

多谢发贴的人[88]

呢D也 事在人为噶姐......即使系遇到 第1名 雙子座 都有可能是自闭的
顶端 Posted: 2007-09-12 11:09 | 2 楼
親愛的小棠
中國十大傑出青年
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1116]

第12名 山羊座 悶蛋一名,唔識氹人開心
顶端 Posted: 2007-09-12 11:25 | 3 楼
戀噯íΟо℅
级别: 高人

多谢发贴的人[63]

5係啊嘛?!最後一名```
** 楉言還忯敵卟過時間&!~
顶端 Posted: 2007-09-12 11:38 | 4 楼
xjb
级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

第5名 人馬座 幽默,能令情人哈哈大笑
顶端 Posted: 2007-09-12 15:20 | 5 楼
hjf1984

多谢发贴的人[23]

第9名 天蠍座 雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心 MMD4b}p  
不是很准哦
顶端 Posted: 2007-09-12 18:26 | 6 楼
cing
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[25373]

第3名 雙魚座 柔情似水是他逗人的拿手好戲.

顶端 Posted: 2007-11-15 11:16 | 7 楼
wenjiewen
永不休止的休止符

多谢发贴的人[46]

第5名 人馬座 幽默,能令情人哈哈大笑 9PVM06   
b"t!nfgo  
信你```
顶端 Posted: 2007-11-15 13:52 | 8 楼
川岛魔术代
级别: 圣人

多谢发贴的人[270]

第8名 水瓶座 雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜
顶端 Posted: 2007-11-15 18:58 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷