本页主题: 睇下您有幾屎忽,要誠實答啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名小卒
级别: 普通人

多谢发贴的人[1693]

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊!

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊. Z=be ki]  
!l$k6,WJi  
start. <C_FRpR<f  
q4SEvP}fLx  
#1試過隨街亂拋垃圾>yes>2 LaYd7Oyf]  
          >no>6 p^s:s-"f\  
g'NR \<6A  
#2會抄別人功課,甚至叫別人幫自己做功課>yes>3 0|| 5 r#  
                    >no>7 ojx2[a\  
~{ucr#]C  
#3憤怒時會說粗話罵人,甚至不憤怒也會>yes>4 C$d b) 5-  
                   >no>8 D%= j@  
>J_(~{-sNG  
#4認為排隊打尖沒什麼大不了,反正很多人也是這樣>yes>5 s;#,c(   
                        >no>9 G%>{Z?!B  
m U= 3w  
#5借了朋友錢通常要人家催才記得還,甚至不還>yes>a # kgLdd"  
                      >no>b "}2I0tM  
eyy%2> b  
#6和朋友出街多數是別人等你>yes>7 L]E.TvM1*  
              >no>10 p@eW*tE  
_~ 3r*j  
#7見朋友手拿很重的東西,你會主動幫忙>yes>11 Bo; { QoB  
                   >no>8 C6qGCzlG`  
Lb~' I=9D  
#8去快餐店會拿很多紙巾或醬料,但多數用不完>yes>9 825 QS`  
                      >no>12 a>&dAo}  
2>g!+p Ox  
#9曾在公物寫上”xxx到此一遊”或其他字句>yes>b s=Xg6D  
                     >no>c %zN~%mJG  
Q"K`~QF"  
#10有點看不起比自己笨/醜的人>yes>9 ;P^}2i[q>[  
                >no>11 0 *]ZC'pm  
N7!(4|14  
#11常拿別人開玩笑,認為無傷大雅>yes>12 Nk<H=kw+  
                 >no>d ^nLk{<D35  
!O4)Y M  
#12試過在車上讓座>yes>d fs2y$HN  
          >no>c kR <\iT0j  
zd=N.  
C8y[B1Y  
2p~G][  
7 b{y  
_sQhDi  
;Q<2Y#  
t\O#5mo  
#a 屎忽程度:90%以上. f%yNq6l  
  恭喜!你呢個人絕對可以用屎忽精黎形容! |$[.X3i  
  又冇公德心,對朋友又差,又經常得罪人,又冇責任感‥ M %!O)r#Pn  
  建議你檢討下自己,搞到神憎鬼厭,無謂啦。 2+yti,s+/  
hLaQ[9  
#b 屎忽程度:65% \q"vC1,9  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! +*G<xW :M  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 {Hz;*1?$k  
A27!I+M  
#c 屎忽程度:40% ->W rBO  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! Wf =hFc1_@  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 d~y]7h|  
Zbf~E {  
#d 屎忽程度:20%以下. M&K JZ  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 W(EN01d\  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀
顶端 Posted: 2007-05-15 16:09 | [楼 主]
劲仔
懒的不是人
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[358]

#d 屎忽程度:20%以下. |@-%x.y  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 YW}1iT/H  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 x\Y%/C[Kc  
yt&eY6Xp  
其实我系个好人黎噶……
顶端 Posted: 2007-05-15 16:21 | 1 楼
melonli
没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

#d 屎忽程度:20%以下. m\lSBy6  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 FNDLqf!j  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 LaZF=<w(  
好采则!
顶端 Posted: 2007-05-15 16:33 | 2 楼
级别: 圣人

多谢发贴的人[547]

#c 屎忽程度:40%,都幾正常! JLAg- j2  
   A*pihBo7  

顶端 Posted: 2007-05-15 20:45 | 3 楼
superlady
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. p8"(z@T  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 (r[<g*+3  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 8"LaP3U  
哈哈....岩拉
顶端 Posted: 2007-05-16 09:25 | 4 楼
speed_hz
醫 神
级别: 强人

多谢发贴的人[226]

哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 <vt^=QA'  
顶端 Posted: 2007-05-16 09:28 | 5 楼
miumasakei

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. jPU# {Wo#  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 A}y1v;FB  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 l!AZ$IV  
yeah~~~~~
顶端 Posted: 2007-05-18 18:02 | 6 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

c 屎忽程度:40% FY|x<-f  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! E+1j3Q;  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 CLkVe  
I(<G;ft<}  
5nj~RUK  
...........

.....................
顶端 Posted: 2007-05-18 18:51 | 7 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

#d 屎忽程度:20%以下. 8Cqs@<r4Od  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 |@g1|OWd|  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 _[ phs06A  
{;}8Z$  
Km nr }Lp9  
为什么我的指数全是那么高的呀???? ~ /x42|t  
e"CLhaT  
+-nQ, fOV  
我真的有测试的呀,等一会娃娃以为我不老实呀!
顶端 Posted: 2007-05-18 23:15 | 8 楼
smc2

多谢发贴的人[31]

#b 屎忽程度:65% :65HMWy.  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! @,MdvR+a  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。  +o  
有冇搞错..
顶端 Posted: 2007-05-18 23:23 | 9 楼
我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

#c 屎忽程度:40% %jxuH+L   
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! =b7&(x  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-18 23:36 | 10 楼
川岛魔术代
级别: 圣人

多谢发贴的人[270]

#d 屎忽程度:20%以下. 2 mZ/ 3u  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 C):d9OI?  
顶端 Posted: 2007-05-19 09:40 | 11 楼
mirror1985
纯情的男仔最痛
级别: 普通人

多谢发贴的人[354]

#d 屎忽程度:20%以下. wWw/1i :|'  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 f^4*.~cB  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀  _)E8XyzF  
uAs*{:4n  
乜个个都系呢个答案 t4_K>Mj+d  
坚唔坚的
顶端 Posted: 2007-05-19 09:50 | 12 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

#c 屎忽程度:40% <88}+j  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! gVU\^KN]  
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-05-19 10:05 | 13 楼
saint文少
BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

#c 屎忽程度:40% $Ds]\j*  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! !otq X-  
顶端 Posted: 2007-05-19 11:18 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷