本页主题: 睇下您有幾屎忽,要誠實答啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名小卒
级别: 普通人

多谢发贴的人[1693]

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊!

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊. riQ?'!a7  
OTm"Iwzu@  
start. -rrg?4  
=Ih_[$1dw  
#1試過隨街亂拋垃圾>yes>2 }'JPA&h|  
          >no>6 JD .z}2+  
Il[WXt<S  
#2會抄別人功課,甚至叫別人幫自己做功課>yes>3 e;v 2`2z2  
                    >no>7 xr-scdh2  
WbF\=;$=7  
#3憤怒時會說粗話罵人,甚至不憤怒也會>yes>4 q2Dg~et  
                   >no>8 MsiSC  
^8*.r+7p  
#4認為排隊打尖沒什麼大不了,反正很多人也是這樣>yes>5 ekXHfA!i%  
                        >no>9 nfU}ECun4  
pQ JZE7S  
#5借了朋友錢通常要人家催才記得還,甚至不還>yes>a {w(N9Va,(  
                      >no>b iWEYSi\)n  
jLU)S)  
#6和朋友出街多數是別人等你>yes>7 R8]bi|e)  
              >no>10 # jyAq$I0  
"O{sdVS  
#7見朋友手拿很重的東西,你會主動幫忙>yes>11 ud1E@4;qf  
                   >no>8 GWsF W[T?~  
0o`o'ZV=c  
#8去快餐店會拿很多紙巾或醬料,但多數用不完>yes>9 .FyC4"b=c  
                      >no>12 `3Y+:!q  
16 U@o>O  
#9曾在公物寫上”xxx到此一遊”或其他字句>yes>b ?M);wBe(  
                     >no>c ]](hwj  
dcsd//E  
#10有點看不起比自己笨/醜的人>yes>9 W3#L!&z_wK  
                >no>11 ~V5jjx*  
a7ty&[\  
#11常拿別人開玩笑,認為無傷大雅>yes>12 +VDB\n   
                 >no>d ">7 bnOJ  
b?l\Q Mvi  
#12試過在車上讓座>yes>d Cq=c'(cX  
          >no>c P^z)]K#sw  
OmW|\d PU  
TqC"lO>:Q  
`O F\f   
-ydT%x  
BR*U9K|W  
4 0eNgm^  
-3C~}~$>`  
#a 屎忽程度:90%以上. 00ho*p!E'  
  恭喜!你呢個人絕對可以用屎忽精黎形容! E;SF f  
  又冇公德心,對朋友又差,又經常得罪人,又冇責任感‥ sSxra!tv4  
  建議你檢討下自己,搞到神憎鬼厭,無謂啦。 pAYuOk9n  
;)*Drk*t,  
#b 屎忽程度:65% v "07H  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! o{/D:B  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 U-(d~]$  
M~v{\!S  
#c 屎忽程度:40% %q@@0qenv  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! dCBJV  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 3Dy.mtP  
Xv6s,<#\  
#d 屎忽程度:20%以下. i4l?q#X  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 Y,{Xv  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀
顶端 Posted: 2007-05-15 16:09 | [楼 主]
劲仔
懒的不是人
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[358]

#d 屎忽程度:20%以下. -aF\ u[b  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 rd!4u14  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 S$1dXXT  
-`} d@x  
其实我系个好人黎噶……
顶端 Posted: 2007-05-15 16:21 | 1 楼
melonli
没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

#d 屎忽程度:20%以下. ahqsbNu1  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 @/0-`Y@?  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 x /xd  
好采则!
顶端 Posted: 2007-05-15 16:33 | 2 楼
级别: 圣人

多谢发贴的人[547]

#c 屎忽程度:40%,都幾正常! >)p8^jX   
   D4e!A@LJ  

顶端 Posted: 2007-05-15 20:45 | 3 楼
superlady
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. \>@QJ  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 K:\db'``  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 eod-N}o  
哈哈....岩拉
顶端 Posted: 2007-05-16 09:25 | 4 楼
speed_hz
醫 神
级别: 强人

多谢发贴的人[226]

哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 "Gh5 ^$w?j  
顶端 Posted: 2007-05-16 09:28 | 5 楼
miumasakei

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. >azTAX6L3  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 f7_EqS=(  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 Sdn4y(&TP  
yeah~~~~~
顶端 Posted: 2007-05-18 18:02 | 6 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

c 屎忽程度:40% zF-R$_]av  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! 1x8zub B  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 ljw(cUM  
z s<2Ozv  
?7]UbtW[  
...........

.....................
顶端 Posted: 2007-05-18 18:51 | 7 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

#d 屎忽程度:20%以下. lC AD $Ia~  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 zlhHSyK  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 iu9<]1k  
(- QvlpZ  
o NqIrYH'  
为什么我的指数全是那么高的呀???? 8v V<A*`  
"k'P #v{f  
XQhbH^  
我真的有测试的呀,等一会娃娃以为我不老实呀!
顶端 Posted: 2007-05-18 23:15 | 8 楼
smc2

多谢发贴的人[31]

#b 屎忽程度:65% =f\BAi  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! 1 LUvs~Qu  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 d"U'\ID2y  
有冇搞错..
顶端 Posted: 2007-05-18 23:23 | 9 楼
我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

#c 屎忽程度:40% Wa!}$q+  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常!  5JggU  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-18 23:36 | 10 楼
川岛魔术代
级别: 圣人

多谢发贴的人[270]

#d 屎忽程度:20%以下. "^&Te%x_b  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 *h4x`luJ  
顶端 Posted: 2007-05-19 09:40 | 11 楼
mirror1985
纯情的男仔最痛
级别: 普通人

多谢发贴的人[354]

#d 屎忽程度:20%以下. G/y;o3/[Z  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 kDWMget$  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 3#Qek2  
;JV(!8[  
乜个个都系呢个答案 fA" VLQE  
坚唔坚的
顶端 Posted: 2007-05-19 09:50 | 12 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

#c 屎忽程度:40% e763 yd  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! i&Xjbcbp  
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-05-19 10:05 | 13 楼
saint文少
BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

#c 屎忽程度:40% H-/w8_} KG  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! +(/' b' *  
顶端 Posted: 2007-05-19 11:18 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷

Total 0.017978(s) query 6, Time now is:10-03 12:39, Gzip enabled 粤ICP备06028238号