本页主题: 睇下您有幾屎忽,要誠實答啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名小卒
级别: 普通人

多谢发贴的人[1693]

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊!

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊. 2K9X (th1  
m54>}  
start. r]!#v{#.  
D"pT?\kO  
#1試過隨街亂拋垃圾>yes>2 #+ch  
          >no>6 @S@VsgQ%3Z  
GNJ /|9  
#2會抄別人功課,甚至叫別人幫自己做功課>yes>3 ;}E}N:A  
                    >no>7 ~]-n%J $q  
!Vyf2xS"  
#3憤怒時會說粗話罵人,甚至不憤怒也會>yes>4 V*@aE  
                   >no>8 ;M.Q=#;E  
fB+h( 2N~  
#4認為排隊打尖沒什麼大不了,反正很多人也是這樣>yes>5 F%6wdM W  
                        >no>9 zcP=+Y)YA  
WAxNQfEe  
#5借了朋友錢通常要人家催才記得還,甚至不還>yes>a (vG*)a  
                      >no>b ?z.?(xZ 6  
;O}%SCF7  
#6和朋友出街多數是別人等你>yes>7 f]i"tqoI  
              >no>10 [`@M!G.  
W4o8]&A  
#7見朋友手拿很重的東西,你會主動幫忙>yes>11 v":q_w<k  
                   >no>8 K%dQ; C*?  
5f7id7SI  
#8去快餐店會拿很多紙巾或醬料,但多數用不完>yes>9 _z#" BN  
                      >no>12 8_}t,BC  
oJ4HvrUO  
#9曾在公物寫上”xxx到此一遊”或其他字句>yes>b KM;H '~PZi  
                     >no>c m#UQ,EM  
 2 q4p-  
#10有點看不起比自己笨/醜的人>yes>9 Pg8.RvmQ  
                >no>11 `$/a-K}  
}? _KZ)  
#11常拿別人開玩笑,認為無傷大雅>yes>12 W/,bz",v3  
                 >no>d RxqNgun@  
vQ }ZfP  
#12試過在車上讓座>yes>d m+!.H\  
          >no>c HF FG4'  
8H4NNj Oy  
+ALrHFG  
nz3*s#k\-  
U\P4ts  
K80f_ iT 5  
`-{l$Hn9|~  
sbmtx/%U  
#a 屎忽程度:90%以上. kU/MvoV  
  恭喜!你呢個人絕對可以用屎忽精黎形容! 1L*[ !QT4  
  又冇公德心,對朋友又差,又經常得罪人,又冇責任感‥ ]`)5 Qe4  
  建議你檢討下自己,搞到神憎鬼厭,無謂啦。 /F;2wT;  
g)#?$OhP"  
#b 屎忽程度:65% G*4I;'6  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! >+J}m o=*  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 K? o p3}f?  
L ?/AKg  
#c 屎忽程度:40% S ' $;  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! HF*0  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 C7dq=(p&  
}*(_JR4G  
#d 屎忽程度:20%以下. tM]Gu?6  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 C>Hdp_Lm  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀
顶端 Posted: 2007-05-15 16:09 | [楼 主]
劲仔
懒的不是人
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[358]

#d 屎忽程度:20%以下. Y(`Bc8h  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 qF^P\cD  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 +JG05h%'  
k@%5P-e}  
其实我系个好人黎噶……
顶端 Posted: 2007-05-15 16:21 | 1 楼
melonli
没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

#d 屎忽程度:20%以下. 837:;<T  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 7;@YR  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 tk -)N+M.  
好采则!
顶端 Posted: 2007-05-15 16:33 | 2 楼
级别: 圣人

多谢发贴的人[547]

#c 屎忽程度:40%,都幾正常! lMW6D0^  
   3ONWu  

顶端 Posted: 2007-05-15 20:45 | 3 楼
superlady
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. 8Rw:SU9H?T  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 sX>|Y3S\U  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 8Dxg6>  
哈哈....岩拉
顶端 Posted: 2007-05-16 09:25 | 4 楼
speed_hz
醫 神
级别: 强人

多谢发贴的人[226]

哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 WH $*\IGJL  
顶端 Posted: 2007-05-16 09:28 | 5 楼
miumasakei

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. 7~MWp4.   
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 ?|2m0~%V=  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 c&RiUU7  
yeah~~~~~
顶端 Posted: 2007-05-18 18:02 | 6 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

c 屎忽程度:40% L<<v   
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! 6NFLk+kqN  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 OH+2)X  
|@>Zc5M Y$  
X~; *zYd5  
...........

.....................
顶端 Posted: 2007-05-18 18:51 | 7 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

#d 屎忽程度:20%以下. FRE${~Xd  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 TU8K\;l]  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 +qF,XJ2  
M^A;tPw  
[;INVUwG^  
为什么我的指数全是那么高的呀???? @)@hzXQ  
<_Po/a!c3  
fAR0GOI  
我真的有测试的呀,等一会娃娃以为我不老实呀!
顶端 Posted: 2007-05-18 23:15 | 8 楼
smc2

多谢发贴的人[31]

#b 屎忽程度:65% MU&P+Wr  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! $y*[" ~TJ  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。  TBqJ.a  
有冇搞错..
顶端 Posted: 2007-05-18 23:23 | 9 楼
我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

#c 屎忽程度:40% !M&B=vk4  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! d6k`=Hlg  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-18 23:36 | 10 楼
川岛魔术代
级别: 圣人

多谢发贴的人[270]

#d 屎忽程度:20%以下. +H L]t'UEg  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 cy6 P=k *  
顶端 Posted: 2007-05-19 09:40 | 11 楼
mirror1985
纯情的男仔最痛
级别: 普通人

多谢发贴的人[354]

#d 屎忽程度:20%以下. s^$zO p9  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 xCV3HnZ  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 G =+sW  
,9f$a n  
乜个个都系呢个答案 bg)yl iX  
坚唔坚的
顶端 Posted: 2007-05-19 09:50 | 12 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

#c 屎忽程度:40% T%xB|^lf  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! 0%^m  
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-05-19 10:05 | 13 楼
saint文少
BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

#c 屎忽程度:40% 4 |N&Y  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! A|Yq Bl  
顶端 Posted: 2007-05-19 11:18 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷