本页主题: 睇下您有幾屎忽,要誠實答啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名小卒
级别: 普通人

多谢发贴的人[1693]

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊!

睇下您有幾屎忽,要誠實答啊. H LGy"P  
WC;a  
start. 3sIM7WD?  
,+evP=(cX  
#1試過隨街亂拋垃圾>yes>2 k(Xv&Zn  
          >no>6 dp W%LXM_  
A>@e pCD  
#2會抄別人功課,甚至叫別人幫自己做功課>yes>3 SytDo (_=W  
                    >no>7 7}85o J  
``CADiM:S  
#3憤怒時會說粗話罵人,甚至不憤怒也會>yes>4 nECf2>Yp v  
                   >no>8 pC Is+1O/  
HBGA lZ  
#4認為排隊打尖沒什麼大不了,反正很多人也是這樣>yes>5 )f&]H}  
                        >no>9 QP0X8%+p  
l~c> jm8.  
#5借了朋友錢通常要人家催才記得還,甚至不還>yes>a @y&,e,3!  
                      >no>b 6;V 1PK>9  
;g9:0,xT4  
#6和朋友出街多數是別人等你>yes>7 ZJM^P'r.1c  
              >no>10 > PA,72e   
aBLb i  
#7見朋友手拿很重的東西,你會主動幫忙>yes>11 2 -8:qmP(  
                   >no>8 GQWTQIl]  
IV*$U7~  
#8去快餐店會拿很多紙巾或醬料,但多數用不完>yes>9 )C6 7qY  
                      >no>12 z5w|+9U  
!qv;F?2 <g  
#9曾在公物寫上”xxx到此一遊”或其他字句>yes>b  p$v +L  
                     >no>c y5h[^K3  
f/m6q8!L{  
#10有點看不起比自己笨/醜的人>yes>9 sR nMBW.  
                >no>11 - mXr6R?  
 #0H[RU?  
#11常拿別人開玩笑,認為無傷大雅>yes>12 4 tTJE<y  
                 >no>d I%xJ)fIK  
NDG Bv b  
#12試過在車上讓座>yes>d `^{P,N>X  
          >no>c 4N: ;Mo&B  
??Ac=K\  
9B0"GEwrs  
@kymL8"2w  
GrC")Z|3u  
xc?<:h"  
h (2k;M^s  
2_v>8B  
#a 屎忽程度:90%以上. " z{w^k  
  恭喜!你呢個人絕對可以用屎忽精黎形容! g7i6Yj1  
  又冇公德心,對朋友又差,又經常得罪人,又冇責任感‥ \$"Xr  
  建議你檢討下自己,搞到神憎鬼厭,無謂啦。 bux-t3g7+  
p7er04/}\  
#b 屎忽程度:65% l[k$O$jo  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! O2f2Fb$B7  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 {c; 3$  
[%kucGC7  
#c 屎忽程度:40% -}o;Y)  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! *6tN o-)^  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 qC1@p?8$  
]9Hy "#Fz  
#d 屎忽程度:20%以下. W[s>TDc`v  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 g(k|"g`*  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀
顶端 Posted: 2007-05-15 16:09 | [楼 主]
劲仔
懒的不是人
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[358]

#d 屎忽程度:20%以下. MR}=tO  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 I;FHjnn(  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 *lc|iq\  
LtW}R4}3  
其实我系个好人黎噶……
顶端 Posted: 2007-05-15 16:21 | 1 楼
melonli
没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

#d 屎忽程度:20%以下. 9e BD)tnw  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 >P@g].Q-  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 Lcb5^e?'Q  
好采则!
顶端 Posted: 2007-05-15 16:33 | 2 楼
级别: 圣人

多谢发贴的人[547]

#c 屎忽程度:40%,都幾正常! DG?g~{Y~b  
   .+A)^A  

顶端 Posted: 2007-05-15 20:45 | 3 楼
superlady
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. EHN( K-  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 ^"<x4e9+j  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 oqAO@<dL!  
哈哈....岩拉
顶端 Posted: 2007-05-16 09:25 | 4 楼
speed_hz
醫 神
级别: 强人

多谢发贴的人[226]

哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 p[w! SR%=  
顶端 Posted: 2007-05-16 09:28 | 5 楼
miumasakei

多谢发贴的人[2]

#d 屎忽程度:20%以下. NB1KsvD{  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 ,A'| Z  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 Q7rBc wm5  
yeah~~~~~
顶端 Posted: 2007-05-18 18:02 | 6 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

c 屎忽程度:40% &n DXn|  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! yAfwQ$Ll7  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。 P&sWn?q Ol  
0u1ZU4+EC  
Gsv<Rjj:  
...........

.....................
顶端 Posted: 2007-05-18 18:51 | 7 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

#d 屎忽程度:20%以下. ID43s9  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 K f/[Edn  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 hE|P|0U,n  
:D*U4< /u  
lG)wa  
为什么我的指数全是那么高的呀???? 3Do0?~n  
8 MQq3  
^FKiVKI:  
我真的有测试的呀,等一会娃娃以为我不老实呀!
顶端 Posted: 2007-05-18 23:15 | 8 楼
smc2

多谢发贴的人[31]

#b 屎忽程度:65% (-gomn  
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受! M76p=*  
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。 s*k)h,\  
有冇搞错..
顶端 Posted: 2007-05-18 23:23 | 9 楼
我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

#c 屎忽程度:40% L,}'ST  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! n93q8U6m/U  
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。

我只是只平凡狗
顶端 Posted: 2007-05-18 23:36 | 10 楼
川岛魔术代
级别: 圣人

多谢发贴的人[270]

#d 屎忽程度:20%以下. A7% d  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 k =5k)} i  
顶端 Posted: 2007-05-19 09:40 | 11 楼
mirror1985
纯情的男仔最痛
级别: 普通人

多谢发贴的人[354]

#d 屎忽程度:20%以下. }u_D{bz  
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。 8!E.3'jb  
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀 r fqwxr45h  
F7DA~G!  
乜个个都系呢个答案 ], lLD UZ\  
坚唔坚的
顶端 Posted: 2007-05-19 09:50 | 12 楼
spica
Os quiero para siempre.
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3191]

#c 屎忽程度:40% S%iK);  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! _4by3?<c  
歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
顶端 Posted: 2007-05-19 10:05 | 13 楼
saint文少
BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

#c 屎忽程度:40% EpS/"adI-!  
  你個人唔算好屎忽,都幾正常! 2Re8rcQQU  
顶端 Posted: 2007-05-19 11:18 | 14 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 玄幻无穷

Total 0.012278(s) query 6, Time now is:10-03 12:33, Gzip enabled 粤ICP备06028238号